Webinar „Mogućnosti implementacije i finansiranja projekata energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u industriji“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na webinar „Mogućnosti implementacije i finansiranja projekata energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u industriji“, koji će biti održan, na Zoom online platformi, 4.5. i 5.5.2021. godine.

Webinar ima za cilj da omogući polaznicima uvid u mogućnosti implementacije i finansiranja projekata energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u preduzećima i industriji, ali i javnom sektoru. Pored toga, polaznici će biti upoznati sa mogućnostima apliciranja na bespovratna sredstva domaćih i međunarodnih organizacija. U toku webinara, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa primjerima dobre prakse i iskustvima iz Bosne i Hercegovine u pogledu primjene mjera energijske efikasnosti, ali i obnovljivih izvora energije kao što su izgradnja fotonaponskih sistema za vlastitu proizvodnju i potrošnju električne energije. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 200,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više učesnika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 29.04.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Izvor: Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine

 

 

Kontaktirajte nas

10 + 1 =

Đoke Mazalića 2,
71000 Sarajevo
+387 33 863 951
info@nlogic.ba