EUREMnext European EnergyManager 2021

nLogic Sarajevo kao član Privrednog udruženja Wirtschaftsverein BiH Vas poziva da se prijavite na standardizovan edukacijski program na području energetske efikasnosti koji se provodi u preko 30 zemalja.

Projekat EUREMnext European EnergyManager ima za cilj osposobiti zaposlenike da unutar kompanije u kojoj rade prepoznaju potencijale za uštedu energije, postave konkretne ciljeve te primjene potrebne mjere za uštedu energije i novca. Na osnovu toga polaznici izrađuju svoj individualni energetski koncept, koji između ostalog predstavlja dio završnog ispita i uslova za sticanjem međunarodno priznatog certifikata EUREM EnergyManager.

Nakon uspješno obučenih dvanaeast polaznika prve generacije energetskih menadžera u Bosni i Hercegovini prema EUREMnext programu, nastavljamo sa obukom sljedeće generacije i nudimo vam mogućnost da ostvarite uspjehe i usvojite novo znanje te da steknete međunarodno priznati certifikat i zvanje energetskog menadžera.

U okviru projekta EUREM do sada je osposobljeno preko 5.000 energetskih menadžera koji su stekli međunarodno priznati certifikat European EnergyManager.

O uspjehu prve generacije i samog programa govori i rad, Emira Ćilimkovića, energetskog menadžera kompanije Fabrika cementa Lukavac, čiji je energetski koncept ušao među najbolje radove na međunarodnom nivou. Povodom toga Emir je osvojio nagradu „EUREM 2020“ na međunarodnoj konferenciji u Atini.

Ukoliko ste i Vi zainteresovani za učešće na stručnom usavršavanju za European EnergyManager ili želite uključiti nekog od Vaših uposlenika u ovaj program, ljubazno Vas molimo da se javite putem e-maila: edukacija@nlogic.ba

Rok za prijavu je 09. april, 2021. godine. Broj učesnika je ograničen.

Kontaktirajte nas

11 + 11 =

Đoke Mazalića 2,
71000 Sarajevo
+387 33 863 951
info@nlogic.ba