European EnergyManager – EUREM

 

Rastu cijena energenata ne nazire se kraj. Doskočite ovom problemu i uz pomoć energetskog menadžera u Vašoj kompaniji uštedite energiju i novac. Energetski menadžer identificirati će potencijale za uštedu i primjeniti mjere energetske efikasnosti, a potrebna znanja i alate za to pružit će edukativni program EUREM European EnergyManager.

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini nositelj je licence za provođenje edukacijskoga programa za osposobljavanje energetskih menadžera u sklopu projekta EUREM – European EnergyManager.

Program se temelji na standardiziranim sadržajima na kojima govore ugledni domaći predavači, te predstavnici iz renomiranih kompanija, a certifikat koji polaznici stiču međunarodno je priznat.

Obzirom na dobra iskustva iz prethodnih godina, i ovaj put smo omogućili da se sva predavanja mogu odslušati uživo i online, što će Vam sigurno olakšati organizaciju i raspodjelu kapaciteta.

Cjelokupni program stručnog usavršavanja EUREM u prosjeku traje šest do osam mjeseci. Predavanja u toku tri mjeseca se odvijaju jednom mjesečno, tri dana za redom, nakon čega slijedi pismeni ispit i odbrana završnog rada. Početak predavanja predviđen je za mjesec oktobar, a raspored će biti objavljen naknadno.

Broj mjesta je ograničen i požurite sa Vašom prijavom koju možete dostaviti putem prijavnog obrasca koji možete pronaći na linku.

Za sva dodatna pitanja rado Vam stojimo na raspolaganju, te nas možete kontaktirati putem e-maila edukacija@nlogic.ba ili na broj telefona 033 878 791.

Kontaktirajte nas

15 + 11 =

Đoke Mazalića 2,
71000 Sarajevo
+387 33 863 951
info@nlogic.ba